top of page
Sphere on Spiral Stairs

PROJEKT

En liten inblick i vad vi har gjort

Villa på Lidingö

Detta var en nybyggnation av en stor villa. Ljussättning av Laggeholm och ljusdesigner Peter Wennerberg. Som styrsystem valdes KNX för teknik och belysning. Control 4 för AV och displayer.

Arkitekt Magnus Ståhl.

Villa W.jpg

Lägenhet Östermalm No 3

Detta var en totalrenovering av en stor lägenhet på två plan mitt i Östermalm. Ljussättning av Peter Wennerberg. Som styrsystem valdes KNX för teknik och belysning. Crestron för AV och displayer.

Arkitekt Magnus Ståhl.

Elkonsult Stockholm

Lägenhet Östermalm No 2

Detta var en totalrenovering av en stor lägenhet på två plan mitt i Östermalm. Ljussättning och inredning av Thomas & Simon. Som styrsystem valdes KNX för teknik och belysning. Control4 för scener och displayer.

Elkonsult Stockholm

Lägenhet Östermalm No 1

I detta projekt fick vi uppdraget att ta hand om tekniken för att uppgradera hela lägenhetens belysning. Med hänsyn till omständigheterna för just detta projekt användes Casambi som är ett trådlöst styrsystem för belysning. Resultatet blev en kostnadseffektiv och användarvänlig lösning

Elkonsult Stockholm

Villa Lidingö No 1

Detta är en stor lyxvilla nära havet på Lidingö. I detta projekt ritade vi samtliga ritningar Kraft, Larm, Ljud&Bild, KNX, Lutron och Belysning. Här använde vi Lutron och DALI för belysningsstyrning, KNX för ventilation och värme, Crestron för Ljud&Bild.

Elkonsult Stockholm

Villa Alberget

Detta projekt var en totalrenovering av en gammal villa. Ett stort team med mycket kompetenta partners. Aloud skötte allt med AV. Peter Wennerberg skötte ljusdesignen. Jordens arkitekter tog hand om arkitekturen. Retsloff snickeri skötte inredningsdetaljer. Resultatet blev ett fantastiskt hem. Här använde vi Lutron, Crestron, KNX oxh DALI.

Elkonsult Stockholm

Grand Hotel

Tillsammans med ljusdesignern Peter Wennerberg rustade vi upp entrén och foajén till Grand Hotell. Här var det mest fokus på ljussättningen och dess styrning. Lutron användes för att styra belysningen och uteslutande TunableWhite för belysningen.

Elkonsult Stockholm

Lägenhet St Martin

På den Karibiska ön St Martin gjorde vi ett projekt där ett hotell byggdes om till lägenheter. Här var det fokus på kostnadseffektiva lösningar. Ljussättning sköttes av Laggeholm. Som styrsystem för belysning användes Casambi.

Elkonsult Stockholm

Villa SE LM

Detta var ett påkostat projekt som färdigställdes 2012. Resultatet blev en lyxvilla med fantastisk ljussättning utförd av den prisbelönte ljusdesignern Peter Wennerberg från Wennerberg & Wennerberg. I detta projekt användes KNX för fastighetsautomation, Lutron till belysningsstyrning och gardiner, DALI för armaturadressering, Crestron för ljud- och bildhantering.

Elkonsult Stockholm

Villa Atrium

Ett spännande projekt med en lite mer ovanlig arkitektur. Villan är designad utifrån ett atrium mitt i huset. Projektet utfördes 2008 som en del i ett parprojekt med villa Busviken. Denna villa bestyckades med enbart LED-belysning. Som styrsystem användes KNX.

Elkonsult Stockholm
bottom of page